RENT APARTMENT in LJUBLJANA

RENT apartments Ljubljana short or long term rent

Splošna obvestila in pogoji bivanja kratkoročni najem

Cene so višje: 50% za enodnevno bivanje, 30% za dvo dnevno bivanje, 10% za tri dnevno bivanje ter 50% višje od 23. decembra do 3. januarja. Za novo leto je minimalna doba najema 4 dni. Za velikonočne praznike je minimalen najem 4 dni in cene so višje za 10%. V času sejmov, kongresov in drugih pomembnih dogodkov so cene višje.

Cena najema zajema: posteljnino, brisače, kuhinjske brisalke, elektriko, plin, tedensko pranje posteljnine, brisač, kuhinjskih brisalk in standardno končno čiščenje. Doplačilo za dodatno čiščenje kuhinje (umazane posode, kozarci, krožniki, pribor,...) je 50 € - doplačilo za dodatno končno čiščenje ob odhodu se plača po ceniku.

Stroški telefona se zaračunajo po ceniku.
Internet in TV sta brezplačna.
Varščina 100 € po nastanitvi.

Doplačila:
- Otroci do dveh let: gratis
- Otroci od drugega do petega leta starosti brez ležišča: 5 €
- Otroška posteljica: 5 €
- Dodatno ležišče: 10 €
- Domače živali po dogovoru: 5 €
- Garaža/Privatno parkirišče: 9-12 €
- Dodatna oprema na željo gosta po ceniku
- Doplačilo za prihod med 21:00 in 24:00 20 €
- Doplačilo za nočni prihod med 24:00 in 07:00 30  €

Popusti:

- 14-20 dni 5% popusta
- 21-30 dni 10% popusta
- 31-60 dni 15% popusta
- nad 61 dni 23% popusta

 

Turistična taksa 3,13 EUR/osebo/dan ni vračunana v ceni najema:

Plačilni pogoji: plačilo najkasneje na dan  prihoda.
Način plačila: v gotovini, z nakazilom, s kreditno kartico Eurocard, Mastercard, Visa,

Znesek rezervacije: vplačilo 30% celotnega zneska nočnin predvidenega bivanja.

Rezervacijski pogoji: Nastanitev se lahko najame ali rezervira, dokler je prost in zanj ni bila sprejeta rezervacija. Rezervacija je zagotovljena po prejetem plačilu zneska rezervacije ali s pooblastilom uporabe kreditne kartice za plačilo rezervacije in posredovanjem vrste, številke, kontrolne številke in veljavnosti kreditne kartice.

Odpoved rezervacije: gost nima pravice do povrnitve vplačane rezervacije s pisno odpovedjo bivanja:


Če odpoveste rezervacijo manj kot 7 dni pred prihodom (oz. na dan prihoda), je potrebno plačati celotni dogovorjeni znesek nočitev do enega tedna najema, za ostale dni pa 30% dogovorjenega zneska nočitev.

Pri bivanjjih, ki so krajša kot so bila prvotno dogovorjena z rezervacijo, se dnevne cene obračunajo po veljavnem ceniku.

Prihod je od 14. – 18. ure, odhod do 10. ure, razen če vnaprej ni drugače dogovorjeno.

Vse storitve se plačajo v EUR.

Gost je dolžan ravnati v skladu s pravili in hišnim redom, ki so navedeni v knjigi za goste. Morebitno povzročeno škodo obračunamo v skladu s cenikom.

Gost je dolžan prijaviti reklamacijo v recepciji v istem dnevu, ko ugotovi nepravilnost, pisno najkasneje v roku osmih dni po končanem bivanju. V nasprotnem primeru reklamacije nismo dolžni upoštevati.

Za nekatere primere najema se lahko pisno dogovorijo in veljajo drugačni pogoji bivanja, kot so navedeni v teh splošnih obvestilih in pogojih bivanja.


Splošna obvestila in pogoji mesečnega bivanja

V ceni najema je vključena posteljnina, brisače, kuhinjske brisalke, elektrika, plin, ogrevanje, voda, odvoz smeti, stanovanjske obveznosti (tekoči stanovanjski stroški) .

Stroški telefonskih pogovorov se zaračunajo po ceniku.

Internet in TV sta brezplačna.
Obvezno doplačilo za končno čiščenje ob odhodu EUR 70

Cena velja za standardno končno čiščenje, ki zajema tudi pranje posteljnine in brisač ob odhodu. Doplačilo za dodatno čiščenje kuhinje (umazane posode, kozarci, krožniki, pribor,...) je 50 EUR - doplačilo za dodatno končno čiščenje se plača po ceniku.
Znesek rezervacije: znesek 1-mesečnega najema.
Rezervacijski pogoji: Nastanitev se lahko najame ali rezervira, dokler je prosta in zanjo ni bila sprejeta rezervacija. Rezervacija je zagotovljena po prejetem plačilu zneska rezervacije ali s pooblastilom uporabe kreditne kartice za plačilo rezervacije in posredovanjem vrste, številke, kontrolne številke in veljavnosti kreditne kartice.
Varščina: znesek 1-mesečnega najema.


Odpoved rezervacije: V primeru odpovedi rezervacije pred začetkom dogovorjenega bivanja, se znesek rezervacije ne vrača. V primeru skrajšanja bivanja je potrebno plačati minimalno eno mesečno najemnino, od dneva ko gost sporoči predčasen odhod,vendar ne manj kot 2 meseca.


Doplačila:
- Vmesno čiščenje in pranje posteljnine EUR 35
- Garaža ali parkirno mesto 120-150 €
- Domače živali po dogovoru
- Dodatna oprema in storitve na željo gosta

Plačilni pogoji: vplačilo varščine in zneska najema nastanitve za prvi mesec ob prihodu. Mesečno plačilo za mesec vnaprej.
Način plačila: v gotovini, z nakazilom na TRR

Gost je dolžan ravnati v skladu s pravili in hišnim redom, ki so navedeni v knjigi za goste. morebitno povzročeno škodo obračunamo v skladu s cenikom.

Prihod: od 14-ih do 18-ih, če ni nobenega obvestila, da bo stranka gost prišla ob drugem vnaprej dogovorjenem času.
Odhod: do 12-ih.

Za nekatere primere najema se lahko dogovorijo in veljajo drugačni pogoji bivanja, kot so navedeni v teh splošnih obvestilih in pogojih mesečnega bivanja.